Pilvilammen kävely 9.8.2017

Vaasan Latu vei kävelijät Pilvilammen maastoon
 

Vaasan Kävelyklubi järjestää tällä viikolla kansainvälisen kävelytapahtuman Vaasassa. Tapahtuma edustaa Suomea kansainvälisten IML-tapahtumien joukossa. Suomen 100-vuotisen historian ja tapahtuman 20-vuotisen taipaleen kunniaksi järjestään ylimääräiset IVV-kävelyt keskiviikkona 9.8. ja torstaina 10.8. sekä veteraanien vastaanoton torilla perjantaina 11.8.Vaasan Ladun isännöimään yli 11 km:n kävelyyn keskiviikkona 9.8. osanottajia oli 25, kävelijöitä 20 . Ulkomaalaisia edustivat norjalaiset.

Reitti Pilvilammella kiersi pääosin latualuettamme, jonka yhdistyksen ahkera talkooväki Pauli Rantasen johdolla oli saanut käveltävään kuntoon. Heinät oli niitetty ja pensaat poistettu. Taukopaikoilla Pilvimajalla, Eetun Piilolla ja Aurinkolaavulla isännöivät Pekka Uusi-Hakala ja Kari Kujala. Juomista ja syömistä riitti. Bussikuljetuksesta Arvo Latvala.

Sää oli kesäisen lämmin. Hyttysiäkin oli, mutta se ei kävelijöitä haitannut. Reitin varrella kävelyn lomassa ihailtiin Pilvilammen näkymiä, syötiin mustikkaa ja kerättiin kanttarelleja.

Arja Nukala

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.