Liity jäseneksi

Klikkaa kuvaa ja lue !

Vaasan Latu ry., perustettu 1998, on Suomen Ladun jäsenyhdistys. Vaasan Ladun toiminta-alueena on Vaasa ja lähiseutu. Vaasan Ladulla on jäseniä 750 (2022 lopulla).

Yhdistyksen tarkoituksena on toiminnallaan vakiinnuttaa ensisijaisesti luonnossa tapahtuva kunto- ja virkistysliikunta sekä retkeily yleiseksi tavaksi sekä edistää ulkoilukulttuuria ja ulkoilun hyviä tapoja. Liikuntamuotoja ovat hiihto, kävely, sauvakävely, lumikenkäily, pyöräily, pyöräcrossi, retkeily ja melonta. Viime vuonna aloitettuja geokätköily- ja freesbegolf-toimintoja on tarkoitus tehdä tunnetuksi.

Vaasan Latu ry ylläpitää latuverkostoa Pilvilammen alueella. Opastein merkityn latuverkoston edestakainen pituus on tällä hetkellä yli 60 km. Latualue on myös kesäkäyttöön sopiva. Sen varrella on useita levähdyspaikkoja. Latupohjat ovat suhteellisen hyvässä kunnossa. Perustus- ja tasoitustöitä tehdään yhteistyössä Vaasan kaupungin kanssa.

Mikäli et vielä ole Vaasan Ladun jäsen, voit liittyä allaolevasta linkistä Suomen Ladun sivulla ja  tehdä sen siellä  sekä maksaa jäsenmaksun verkkopankistasi.

Löydät liittymislomakkeita myös Pilvimajalta, Kivijärven- ja Aurinkolaavulta, latulaiset auttavat mielellään liittymisasiassa. (Liittymisilmoitus toimitetaan suoraan Suomen Latuun, joka sitten lähettää jäsenkortin ja jäsenmaksun suoraan jäsenelle).

Kaikki jäsenmaksun maksaneet saavat Suomen Ladun julkaiseman Latu ja Polku-lehden sekä  Vaasan Ladun omat tiedotteet. Latu- ja Polku-lehdessä on lueteltu myös jäsenyyteen liittyvät alennukset eri liikkeistä.

Jäsenedut

Liittymislomake Vaasan Latuun

seuraa tulevia ohjeita

 

Jäsenmaksut 2023

- jäsen                                   30,00 €     
- perhe                                  38,00 €    
- rinnakkaisjäsen                 18,00 €     
- nuoriso/opiskelijajäsen   15,00 €     
- yhteisöhenkilöjäsen         34,00 € 
- kannattajajäsen               180,00 €


Tule mukaan. Olet tervetullut mukaan aktiivitoimintaan : -  osallistumaan tapahtumiin (ei edellytä jäsenyyttä)
-  tekemään vapaaehtoistyötä luonnossa tapahtuvan ulkoilun ja kunto- ja  terveysliikunnan edistämiseksi
-  jäseneksi liittymällä saat Suomen Ladun ja Vaasan Ladun jäsenedut.
  Ota rohkeasti yhteyttä tapahtumien yhteyshenkilöihin.