Närvänmutkan talkoot 2018

 

 

Närvänmutkan tulipaikka Pilvilammella uudessa loistossaan.

 

Vaasan Latu otti vuoden alusta kaupungilta haltuunsa Närvänmutkan tulipaikan ja vastaa jatkossa sen huollosta. Tulipaikkaa ja sen ympäristöä on viikkojen aikana kunnostettu, rakennettu ja aluetta muutenkin siistitty ja maisemoitu. Paikan tulipesän viereen on rakennettu uusi tulipesä, penkkejä on saatu lisää ja viimeisimpänä pystytettiin puucee, joka sai harmaanvihreän maalipintansa tällä viikolla. Taukopaikalla on myös jäteastia ”molokki”. Paikka saa vielä puusuojan lähiaikana. Paikalle on pystytetty myös infotaulu, jossa on tällä hetkellä mm. kartta Pilvilammen ulkoilualueesta.

Tarvikkeet on saatu kaupungilta, työn kokonaisuudessaan on tehnyt Vaasan Ladun talkooporukka.

Puheenjohtaja Pekka Uusi-Hakala kiittää talkooväkeään, joka on taas ”taipunut kuin pajunvarsi”. Talkoolainen Jarmo Kirmanen muistelee, että ennen tehtiin neljän tunnin talkoita, nyt niitä tehdään kahdeksan tunnin ajalla päivittäin, eikä luppopäiviä juurikaan ole ehditty pitää.

Paikka on ihanteellinen Pilvilammen rannalla. Sinne on helppo osata ja kulkea KWH:n viereisen parkkipaikan kautta. Taukopaikka on aikaisemminkin ollut varsinkin lapsiperheiden suosiossa, kertoo Pekka Uusi-Hakala.

 

Klikkaamalla kuvaa suurenokseen .

Vesssan talkootyöt alkamassa
Naisten maalausprojekti
Valmista alkaa tulla
Tulipaikan asennustyöt
Uusi komea tulipaikka
Opastetaulussa maasto , polku-ja latukartat
Näkymä molkille ja vessalle
Näkymä tieltä.
Näkymä uudistetulle tulipaikalle
lähes valmis väritys (valkoista vielä räystäisiin ja karmiin)